Uitvoerbeheer

Je bent hier:

Exporteren van Scan resultaten

Deze functie is afhankelijk van uw account bij scanactive.com.

Check4ID ondersteund naast de export van resultaten naar Docview Studio ook de mogelijkheid om deze resultaten naar uw eigen CMS (Content Management System) of in de “cloud” bij scanactive.com op te slaan voor latere verwerking.

Welke export mogelijkheden u kunt gebruiken wordt mede bepaald door uw account bij scanactive.com. Daarnaast dient u bij de instellingen het gebruik van deze functie in te stellen.

U kunt in uitvoer beheer per uitvoer item instellen of deze wel of niet uitgevoerd dient te worden.

Niet alle identiteitsgegevens mogen zomaar door u of uw organisatie geƫxporteerd worden.
U zult rekening moeten houden met de AVG en privacywetgeving en bent derhalve hiervoor zelf volledig verantwoordelijk. Zowel Check4ID, Scanactive.com als SCANID B.V. zijn niet aansprakelijk, voor de wijze waarop u Check4ID en/of scanactive.com, alsmede deze functie, gebruikt.

Export naar eigen CMS

Wanneer u de resultaten van een Scan naar uw eigen Content Management Systeem (CMS) wenst te exporteren kunt u in Uitvoer Beheer een Uitvoer item met unieke naam aanmaken met de gegevens waar naar toe (url) en of het geƫxporteerde bestand een XML of JSON formaat dient te hebben.

Aanmaken Uitvoer Item

Om een nieuw Uitvoer item aan te maken selecteert u de knop item toevoegen.

Hierna zal een nieuw scherm openen waarin u de gewenste gegevens kunt opgeven waaronder:

• Unieke naam van het Uitvoer item
  • Het uitvoer formaat, XML of JSON
  • De wijze van uitvoer, nu alleen URL
  • De URL bestemming

Na het invoeren van de gegevens kiest u “Opslaan” om het nieuw aangemaakt Uitvoer item op te slaan.

Meerdere uitvoer items

Check4ID ondersteund de mogelijkheid om meerdere unieke Uitvoer items aan te maken.

Als u in Uitvoer Beheer deze Uitvoer items instelt, dat deze uitgevoerd dienen te worden, dan zal Check4ID de Scan resultaten naar ieder ingesteld Uitvoer item exporteren.

Opslaan bij scanactive.com

Bepaalde accounts bij scanactive.com hebben ook de mogelijkheid om Scan resultaten in de “cloud” op te slaan.

Neemt u hiervoor contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.