Externe Uitvoer

Je bent hier:

Instellingen voor externe uitvoer van gegevens iPhone

Welke instellingen u kunt wijzigen is afhankelijk van uw account bij scanactive.com

Docview Studio voor Windows

Check4ID kan als identiteitsdocumenten scanner gebruikt worden in combinatie met Docview Studio software. Waarbij de gescande gegevens gecommuniceerd worden naar Docview Studio.

Wel dient uw iPhone met Check4ID en de computer waarop Docview Studio draait allebei connectie te hebben met exact hetzelfde netwerk. Zodat ze elkaar kunnen vinden.

Als u deze functie heeft ingesteld zullen de gegevens met Docview Studio worden gecommuniceerd. Welke gegevens gecommuniceerd worden is mede afhankelijk van uw instellingen zoals privacy.

Check4ID detecteert zelf als er een Docview Studio installatie in het netwerk actief is.

Externe uitvoer

Met deze functie ingesteld zullen de gescande gegevens geƫxporteerd worden naar bijvoorbeeld de service die u heeft ingesteld in het uitvoerbeheer.

Het exporteren van gegevens is volledig uw verantwoordelijkheid en welke gegevens u mag en kan exporteren is tevens afhankelijk van de privacy wetgevingen en andere regels van uw locatie (land) of branche.

Eigen gegevens

Bij de eigen gegevens kunt u zelf extra informatie toevoegen welke mee gestuurd worden met de gescande gegevens.