de Check4ID App is ontworpen om uw leven en werk gemakkelijker te maken.

Het is snel, eenvoudig, flexibel en stelt u in staat om de authenticiteit van uw identiteitsdocumenten te vergelijken zoals u dat wilt en nodig heeft.


MRZ Herkenning
De Check4ID App gebruikt de camera van uw Android of iOS telefoon om snel de MRZ (Machine Readable Zone) te scannen volgens de ICAO 9303-standaard.
RFID Chip
De Check4ID App kan de NFC-mogelijkheden van uw mobiele Android of iOS telefoon gebruiken om toegang te krijgen tot de inhoud van de RFID-chip.
de Iphone en Android App voor leeftijd en documentcontrole
Ondersteuning
Naast de nationale en internationale ID kaarten, Paspoorten en Visa’s, ondersteund de Check4ID App de Europese Rijbewijzen met QR-code en chip.
Eigen ontwikkeling
De Check4ID App is gebaseerd op onze eigen ontwikkelde OCR- en RFID “Engines”. Hierdoor kunnen we snel anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en wetgeving.

Authenticatie
Weet snel en eenvoudig of u kunt vertrouwen op de authenticiteit van een identiteitsdocument door innovatieve controles op MRZ en RFID chip, waaronder AA en PA authenticatie en controle op DS / CSCA.
Verificatie
De Check4ID App voert de door u gewenste verificatie uit op de MRZ en RFID chip van een identiteitsdocument met extra controles waaronder de vervaldatum.
Informatie
Bepaal welke gegevens van een identiteitsdocument voor u van belang zijn en verwerk deze in uw eigen back-end systeem. De Check4ID App ondersteund standaard JSON, XML en PDF.


De Check4ID App voor Android en iOS wordt mogelijk gemaakt door ScanActive.com.

Met de steeds groeiende nadruk op identiteitsfraude en de mogelijkheid om snel allerlei ID-documenten te controleren, zijn de innovatieve Apps van ScanActive uw favoriete gereedschap.