Check4ID is ontworpen om uw leven en werk gemakkelijker te maken.

Het is snel, eenvoudig, flexibel en stelt u in staat om de authenticiteit van uw identiteitsdocumenten te vergelijken zoals u dat wilt en nodig heeft.


MRZ Herkenning
Check4ID gebruikt de camera van uw mobiele telefoon of aangesloten ID-Reader om snel de MRZ (Machine Readable Zone) te scannen volgens de ICAO 9303-standaard.
RFID Chip
Check4ID kan naast de aangesloten ID-Reader ook de NFC-mogelijkheden van uw mobiele Android of iOS telefoon gebruiken om toegang te krijgen tot de inhoud van de RFID-chip.
de Iphone en Android App voor leeftijd en documentcontrole
Ondersteuning
Naast de nationale en internationale ID kaarten, Paspoorten en Visa’s, ondersteund Check4ID de Amerikaanse, Canadese (PDF-417) en Europese Rijbewijzen met QR-code en chip.
Eigen ontwikkeling
Check4ID is gebaseerd op onze eigen ontwikkelde OCR-, MRZ- en RFID / NFC “Engines”.
Hierdoor kunnen we snel anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en wetgeving.

Authenticatie
Weet snel en eenvoudig of u kunt vertrouwen op de authenticiteit van een identiteitsdocument door innovatieve controles op MRZ en NFC chip, waaronder AA en PA authenticatie en controle op DS / CSCA.
Verificatie
Check4ID voert de door u gewenste verificatie uit op de MRZ en NFC chip van een identiteitsdocument met extra controles waaronder de vervaldatum en leeftijdsgrens.
Informatie
Bepaal welke gegevens van een identiteitsdocument voor u van belang zijn en verwerk deze in uw eigen back-end systeem. Check4ID ondersteund standaard JSON, XML en PDF.


Het Multi-Platform programma Check4ID wordt mogelijk gemaakt door ScanActive.com.

Met de steeds groeiende nadruk op identiteitsfraude en de mogelijkheid om snel allerlei ID-documenten te controleren, zijn de innovatieve oplossingen van ScanActive uw favoriete gereedschap.