Check4ID is ontworpen om uw leven en werk gemakkelijker te maken.

Het is snel, eenvoudig, flexibel en stelt u in staat om de authenticiteit van uw identiteitsdocumenten te vergelijken zoals u dat wilt en nodig heeft.


MRZ Herkenning
Check4ID gebruikt de camera van uw mobiele telefoon om snel de MRZ (Machine Readable Zone) van paspoorten, ID-Kaarten en de QR-Code van de rijbewijzen te scannen.
RFID Chip
Check4ID kan ook de NFC-mogelijkheden van uw mobiele Android of iPhone gebruiken om toegang te krijgen tot de inhoud van de RFID / NFC Chip.
de Iphone en Android App voor leeftijd en documentcontrole
Ondersteuning
Naast de nationale en internationale ID kaarten, Paspoorten en Visa’s, ondersteund Check4ID de Amerikaanse, Canadese (PDF-417) en Europese Rijbewijzen met QR-code en chip.
Eigen ontwikkeling
Check4ID is gebaseerd op onze eigen ontwikkelde OCR-, MRZ- en RFID / NFC “Engines”.
Hierdoor kunnen we snel anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en wetgeving.

Authenticatie
Weet snel en eenvoudig of u kunt vertrouwen op de authenticiteit van een identiteitsdocument door innovatieve controles op MRZ en NFC chip, waaronder AA en PA authenticatie en controle op DS / CSCA.
Verificatie
Check4ID voert de door u gewenste verificatie uit op de MRZ en NFC chip van een identiteitsdocument met extra controles waaronder de vervaldatum en leeftijdsgrens.
Informatie
Bepaal welke gegevens van een identiteitsdocument voor u van belang zijn en verwerk deze in uw eigen back-end systeem. Check4ID ondersteund standaard JSON, XML en PDF.


Het Multi-Platform programma Check4ID wordt mogelijk gemaakt door ScanActive.com.

Met de steeds groeiende nadruk op identiteitsfraude en de mogelijkheid om snel allerlei ID-documenten te controleren, zijn de innovatieve oplossingen van ScanActive uw favoriete gereedschap.


Massaal ingezet voor leeftijdscontrole

Check4ID wordt door tal van commerciële en non-profit organisaties ingezet voor snelle leeftijdscontrole, waaronder tabakszaken, tankstations, sportverenigingen, jongerencentra, horeca, evenementen etc.

Tevens wordt Check4ID door NIX18 gepromoot als digitale leeftijdschecker om snel de leeftijd vast te stellen bij verkoop van alcohol en tabak.