Documentcontrole op maat

Afhankelijk van uw wensen, bieden de Check4ID versies u een keur aan mogelijkheden welke u in staat stellen de door u gewenste controle en verificatie op identiteitsdocumenten uit te voeren.

Authenticatie

Weet snel en eenvoudig of u kunt vertrouwen op de authenticiteit van een document.

Verificatie

Verifieer inhoud en structuur op de door u gewenste / benodigde controles.

Inspectie

Details van het document vormen voor u geen obstakel meer, maar geven u zekerheid.

Gegevens

Beschik direct over alle relevante informatie van en over het gelezen document.

Ondersteuning Identiteitsdocumenten

Documenten met MRZ

Lees alle nationale en internationale ID Kaarten, Paspoorten en Visa's volgens de ICAO 9303 standaard. Daarnaast ook vele "Near ICAO" documenten.

Rijbewijzen

Lees ook de Europese Rijbewijzen, (waaronder de Nederlandse rijbewijzen model 2014 en model 2018), welke voorzien zijn van QR-code en chip.

Barcodes

Middels diverse barcodes is er ondersteuning voor bv. de Amerikaanse en Canadese rijbewijzen. Neem voor specifieke ondersteuning contact met ons op.


Innovatieve functionaliteiten


Extra functies

Met extra functies, zoals document- en chipcontrole, vervaldatum controle, statistieken, opgeslagen informatie en verbinding maken met applicaties van derden, is Check4ID geschikt in veel situaties waar controle van identiteitsdocumenten nodig is.

Eenvoudig in gebruik

Check4ID bepaalt zelfstandig welk type MRZ of welk type Barcode u wenst te lezen. Daarnaast wordt aangegeven hoe u de NFC chip van het identiteitsdocument kunt uitlezen.

privacy & flexibiliteit

Grip op wat u gebruikt, afhankelijk van wat er in uw branche mag en u zelf wilt.

Export mogelijkheden

Bepaal welke gegevens van het identiteitsdocument voor u van belang zijn en verwerk deze in uw eigen back-end systeem of onze DocView Studio Software. Check4ID ondersteund standaard verschillende export mogelijkheden, o.a. JSON, XML en PDF.