Koppeling met Docview Studio

Je bent hier:

Docview Studio voor Windows

Docview Studio is dé software voor het verwerken van identiteitsgegevens aan de hand van ID kaarten, paspoorten, Visa’s en rijbewijzen in combinatie met Half-Page, Swipe en Full-Page ID-Readers.

Meer informatie over deze Docview Studio Software kunt u hier vinden.

Check4ID en Docview Studio Software

Check4ID voor Android en iPhone kan Scan resultaten communiceren met Docview Studio Software:

• U dient een dusdanige licentie van Docview Studio Software te hebben die deze communicatie ondersteund. Weet u dit niet zeker neem dan contact op met ScanID B.V.
  • U dient een account te hebben bij scanactive.com die deze functie van Check4ID ondersteund.
  • Zowel uw iPhone of Android telefoon met Check4ID als Docview Studio dienen beiden verbinding te hebben met exact hetzelfde netwerk. Check4ID detecteert zelf als er een Docview Studio installatie actief is.
  • U dient deze functionaliteit in te stellen in Check4ID