Inloggen

Je bent hier:

Opstarten

Als u na installatie Check4ID voor het eerst opstart, krijgt u het inlogscherm.

U dient hier uw email adres en wachtwoord in te geven die u heeft opgegeven bij registratie van uw account op scanactive.com.

Zonder account van scanactive.com kunt u geen gebruikmaken van Check4ID.

U heeft u geen account?

U kunt gratis een account aanmaken om Check4ID 7 dagen te proberen met de meest gangbare functies zoals leeftijds- en document controle. Zodat u eerst kunt bekijken of de Check4ID App iets is voor uw organisatie

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor de overige mogelijkheden.

Lees ook onze FAQ: “Problemen met inloggen