Meldingen

Je bent hier:

Instellingen van meldingen / notificaties Android

Scan Meldingen

Tijdens het scannen van de MRZ zijn er een aantal meldingen / notificaties die behulpzaam zijn:

• Geluid – Welke te horen is zodra de MRZ gevonden en uitgelezen is
  • Vibratie – Laat de Android telefoon trillen, zodra de MRZ gevonden en uitgelezen is

De Android telefoon vibreert altijd, als hulpmiddel, wanneer de NFC chip is gevonden.
Dit kan niet worden uitgeschakeld.

Advies is om deze instellingen, welke default zijn ingesteld, aan te laten bij het scannen.

Overlay

Een extra hulpmiddel voor het positioneren van de MRZ in het actieve gedeelte van de template in het scan scherm is de overlay.

Met deze functie ingeschakeld (standaard uitgeschakeld) ziet u tijdens het scannen een “overlay” over de MRZ in het actieve scangebied.