Leeftijdscontrole of documentcontrole

Je bent hier:

Weergave

U kunt Check4ID gebruiken voor snelle leeftijdscontrole of uitgebreide documentcontrole.
Afhankelijk van de weergave instelling zullen de resultaten overeenkomstig getoond worden.

Als u een probeerpakket heeft welke u verkrijgt na aanmaken van een account op scanactive.com, dan staat Check4ID standaard ingesteld op documentcontrole met gedetailleerde weergave.

Wijzigen weergave

Wenst u Check4ID te gebruiken voor leeftijdscontrole dan dient u de weergave resultaten in de instellingen te wijzigen.

Ga naar >>instellingen>>algemeen en selecteer onder Scan Resultaten het Resultaat Type waarna een pop-up scherm zal verschijnen.

Kies hier “leeftijdscontrole” in plaats van “Gedetaileerd met informatie“.

Meer informatie

Lees ook onze FAQ: “Slim scannen bij Leeftijdscontrole