Eerste indruk van Check4ID

Je bent hier:

Hoofdscherm

Nadat u bent ingelogd, of Check4ID opnieuw opstart, komt u in het hoofdscherm met de functies om identiteitsdocumenten te scannen, instellingen te wijzigen en een navigatie menu.

Scannen starten

Deze functie opent het scanscherm met een template waarmee u een identiteitsdocument voorzien van een MRZ kunt scannen, waaronder ID Kaarten, paspoorten, Visa’s en rijbewijzen

Als u na installatie voor de eerste keer deze functie opent wordt er toestemming gevraagd voor gebruik van camera en opslag van uw mobiele telefoon. Dit is benodigd om Check4ID te gebruiken.

Scan Barcode

Deze functie opent het scanscherm met een template waarmee u de QR-Code en PDF-417 van Europese en Amerikaanse rijbewijzen kunt scannen.

Tevens wordt deze functie voor doeleinden zoals koppelen met derde applicaties gebruikt.

Instellingen

Deze functie opent de instellingen van Check4ID waar u de instellingen kunt beheren en wijzigen.

Navigatie menu

Afhankelijk van uw account bij scanactive.com kunt u in het menu verschillende extra functionaliteiten van Check4ID kiezen.